Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

BBB Detox Cupping is een detoxmethode gebaseerd op de klassieke Chinese geneeskunde, Hierbij richt ik mij op het reinigen en ontgiften van de BBB-zone (buik, billen, benen). Deze zone is bijzonder vatbaar voor hormonale veranderingen. Bovendien kan een ophoping van schadelijk buikvet je organen beïnvloeden zoals je lever, nieren en alvleesklier.

Door speciale cuppingtechnieken toe te passen, worden afvalstoffen in de BBB-zone afgevoerd en verklevingen losgemaakt. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van cellulitis, maar ook bij het strakker maken van je lichaam.

BBB Detox Cupping

Voordelen van BBB Detox Cupping

  • Vermindering van cellulitis: Door de verbeterde bloedcirculatie worden cellulitis en vetophopingen verminderd.
  • Strakker lichaam: Verhoogt de elasticiteit van de huid en bevordert een strakkere lichaamscontour.
  • Ontgifting: Helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit de BBB-zone, wat kan leiden tot een algemeen gezonder gevoel.
  • Centimeterverlies: Verlies enkele centimeters rond de buik, billen en benen.
  • Verbeterde Suikerstofwisseling: Ondersteunt de suikerstofwisseling in de lever en spieren, wat kan helpen bij het voorkomen van diabetes op lange termijn.
BBB Detox cupping Lommel Helende handen

Is BBB Detox Cupping geschikt voor jou?

BBB Detox Cupping is ideaal voor mensen die cellulitis willen verminderen, een strakker lichaam willen hebben en op zoek zijn naar een effectieve ontgiftingsmethode.

Klaar om je lichaam te transformeren? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ontdek de voordelen van deze eeuwenoude Chinese detoxmethode en zie zelf het verschil!

× Hoe kan ik je helpen?