Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Voel je je gestrest of gespannen? Of heb je last van aanhoudende pijnklachten?

Een ontspannende massage in Lommel kan precies zijn wat je nodig hebt om je rust te vinden.

Hoi, ik ben Ans Vanbroekhoven. Als ervaren massagetherapeut bied ik een breed scala aan massagetechnieken aan, variërend van ontspanningsmassage, therapeutische massage en zelf sportmassage.

Geef jezelf volledig over aan mijn helende en professionele ’touch’ en voel je als herboren. Kom volledig tot rust en breng jezelf opnieuw in balans. Mijn massages helpen jouw energieflow te herstellen, blokkades op te heffen en je zelfhelingsvermogen aan te wakkeren!

Gun jezelf een moment van pure ontspanning en voel je beter dan ooit tevoren!

ontspanningsmassage therapeutische massage

De soorten massages die ik aanbied

Holistische Therapeutische Massage: Traditionele Chinese Geneeskunde voor een Gebalanceerd Lichaam en Geest

Bij een therapeutische massage, gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde, benadering ik jouw fysieke en emotionele klachten op een holistische manier. Ik werk hierbij steeds op maat van jouw wensen en behoeften. Ik combineer verschillende technieken zoals cupping, guasha, holistic pulsing, tuina en chi nei tsang.

Cupping is een techniek waarbij ik gebruik maak van glazen kopjes die op je huid worden geplaatst en vacuüm worden gezogen. Dit stimuleert je doorbloeding en maakt verkleving in je bindweefsel los.

Guasha is een massagevorm waarbij ik met een platte guashasteen over je huid schraap om stagnatie van energie en bloed op te lossen.

Holistic pulsing is een zachte en ritmische massage die jouw hele lichaam wiegt om diepe ontspanning te bevorderen.

Tuina is een massagevorm waarbij ik acupressuurpunten gebruik om de energiestroom in je lichaam te bevorderen en spanning te verminderen.

Chi nei tsang is een interne orgaanmassage waarbij ik me richt op het vrijmaken van spanning en emoties die zijn opgeslagen in je buikholte.

Ik combineer deze verschillende massagetechnieken om de doorstroming van energie te verbeteren en om balans te creëren tussen je lichaam en geest. Therapeutische massage is niet alleen gericht op het behandelen van symptomen, maar ook op het bevorderen van je algehele gezondheid en welzijn.

massage in lommel therapeutische massage

Ontsnap aan zorgen en stress met een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustgevende massagevorm, gericht op het verminderen van spanning en stress in je lichaam. Tijdens deze massage gebruik ik verschillende technieken om je spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren.

Ontspanningsmassage is niet alleen goed voor je lichaam, maar heeft ook positieve effecten op je geest. Door de gerichte aanrakingen en de ontspannen sfeer kan je spanningen en zorgen gemakkelijk loslaten. Je ervaart een gevoel van diepe ontspanning en een gevoel van rust en welzijn.

Het is een zeer effectieve behandeling voor het verminderen van stress, angst, vermoeidheid en slaapproblemen.

Sportmassage: Verbeter je herstel en voorkom blessures

Sportmassage is een massagevorm die speciaal is ontworpen om sporters te helpen bij het herstellen van spierspanning en blessures, en om de prestaties te verbeteren. Deze massage gebruik ik vaak voorafgaand aan of na een sportevenement om de spieren op te warmen of om herstel te bevorderen.

Bij een sportmassage gebruik ik verschillende technieken om de doorbloeding te verbeteren, afvalstoffen af te voeren en de spieren te ontspannen. Dit helpt om de spieren beter te laten functioneren en het risico op blessures te verminderen.

Sportmassage is niet alleen geschikt voor professionele atleten, maar kan ook nuttig zijn voor mensen die regelmatig sporten, zoals joggers of fitness-enthousiastelingen. Het helpt je bij het verbeteren van je algehele fysieke prestaties en bij het sneller herstellen van spierspanning of blessures.

Sportmassage Lommel Orion centrum

Wat je kan verwachten tijdens een massagesessie

Wil je genieten van de ultieme massage-ervaring? Ik ontvang je met plezier in het rustgevende Orion Centrum in Lommel. Je ontvangt een persoonlijke behandeling die begint met een grondige vraag naar jouw specifieke spannings- of pijnpunten, fysieke of emotionele klachten en jouw persoonlijke voorkeuren.

Aan de hand van technieken uit de traditionele Chinese geneeskunde zal ik de toestand van je interne organen en je energiebalans evalueren.

Afhankelijk van de massagevorm mag je jouw kledij aanhouden of nodig ik je uit om je uit te kleden. Vervolgens mag je plaatsnemen op een comfortabele massagetafel, bedekt met zachte lakens en handdoeken.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van hoogwaardige massageoliën en rustgevende muziek om de perfecte sfeer te creëren voor jouw ontspanningsmoment.

De vele voordelen van een massage voor lichaam en geest

Massage heeft talloze voordelen voor zowel het lichaam als de geest. Allereerst kan massage je helpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Dit komt omdat massage de productie van hormonen zoals cortisol en adrenaline kan verminderen, terwijl het tegelijkertijd de productie van endorfine en serotonine kan verhogen. Deze laatste hormonen hebben een kalmerend en rustgevend effect op je lichaam en de geest, waardoor je je na een massage ontspannen en verfrist voelt.

Een massage kan ook helpen om je bloedcirculatie te verbeteren, wat bijdraagt aan een betere zuurstofvoorziening voor je weefsels en organen. Dit helpt om spanning en stijfheid in je spieren te verminderen, waardoor je je opnieuw soepeler en flexibeler voelt.

Bovendien kan een massage je ook helpen om je immuniteit te versterken door het stimuleren van je lymfestelsel en het verwijderen van afvalstoffen en toxines uit je lichaam. Dit leidt tot een betere algehele gezondheid en welzijn op de lange termijn.

Tot slot kan een massage ook helpen om je slaap te verbeteren. Door de ontspanning en vermindering van stress kan je gemakkelijker in slaap vallen en dieper slapen, waardoor je je de volgende dag meer uitgerust en energiek voelt. Kortom, er zijn talloze voordelen aan een regelmatige massage, zowel fysiek als mentaal.

Chinese geneeskunde Lommel Ans Vanbroekhoven

Ben jij er klaar voor?

Wil je de voordelen van een massage graag zelf ervaren? Laat je verrassen door de helende werking van deze eeuwenoude technieken. Gun jezelf een afspraak en investeer in jouw gezondheid en welzijn. Ik ontvang je met plezier in het rustgevende Orion Centrum in Lommel.

Ans Vanbroekhoven

Jouw massagetherapeut te Lommel

Ans Vanbroekhoven

Massagetherapeut

Gerelateerd:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Hoe kan ik je helpen?