Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Als je het beste uit jezelf wilt halen, is het belangrijk om je lichaam in topconditie te houden. Een sportmassage is de ideale manier om jouw lichaam en sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Het is een gespecialiseerde behandeling, speciaal ontworpen om spierspanning en pijn te verlichten, flexibiliteit te verbeteren en sportprestaties te optimaliseren. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon een actieve sportliefhebber, een sportmassage helpt je bij het voorkomen van blessures en zorgt voor een sneller herstel na een intensieve work-out.

sportmassage ans vanbroekhoven

Voorkom overbelasting en verbeter je herstel met een professionele sportmassage

Bij een sportmassage maak ik knopen en bindweefsel los, zodat je weer soepel en fit kan bewegen. Het kan soms even ongemakkelijk aanvoelen, maar dat is een teken dat de massage werkt en je lichaam herstelt. Ik hou altijd in de gaten of de intensiteit juist is en pas de massage aan op jouw wensen en behoeften.

Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren. Een sportmassage kan dus ook helpen aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt.

Vertel gerust waar je op dat moment behoefte aan hebt en ik richt me op de gebieden die extra aandacht verdienen, zoals jouw benen, schouders, nek of rug.

sportmassage balen lommel

Gun je lichaam de beste verzorging met een sportmassage

Wil jij jouw lichaam de beste zorg wilt geven, blessures voorkomen en snel herstellen voor je volgende topprestatie?

Gun jezelf de beste behandeling en boek nu jouw afspraak.

Ik ontvang je met veel plezier in mijn massagepraktijk in Lommel.

Ans Vanbroekhoven

Jouw massagetherapeut in Lommel

× Hoe kan ik je helpen?