Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Trauma is een universeel aspect van het menselijk bestaan dat zich op verschillende momenten in ons leven kan manifesteren, vanaf onze vroegste herinneringen tot in de volwassenheid. Wat trauma zo uniek maakt, is de manier waarop het zich in diverse lagen van ons lichaam nestelt: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Bij een traumaverwerkingsbehandeling richt ik me op het langzaam afpellen van deze lagen, vergelijkbaar met het pellen van een ui. Dit proces, hoe geleidelijk ook, brengt meer lichtheid, vrijheid en liefde in ons leven.

trauma release therapie lommel

Mijn benadering

Mijn aanpak bij Trauma Release rust op vier belangrijke pijlers:

1. Het kalmeren van je zenuwstelsel

Trauma kan je zenuwstelsel diepgaand ontregelen. De eerste belangrijke stap is dan ook om dit systeem tot rust te brengen.

2. Taoïstische Trauma Release Ademhaling:

De vastzittende trauma-energie kan je loslaten door specifieke ademhalingstechnieken, gebaseerd op eeuwenoude taoïstische tradities. Het toepassen van deze technieken zal je helpen bij het herstellen van een natuurlijke energetische balans.

3. Psoasmassage

Om het helingsproces en diepe fysieke ontspanning te bevorderen, masseer ik zorgvuldig de psoas-spier, een typische spanningsbron bij trauma.

4. Het ontladen van negatieve gebeurtenissen

Door een verbinding te maken tussen het bewuste en onbewuste, in combinatie met E.F.T. (Emotional Freedom Techniques), help ik je bij het ontladen van de emotionele lading die aan trauma gekoppeld is. Dit stelt je in staat om negatieve emoties los te laten en positieve veranderingen te omarmen.

trauma release therapie Lommel

Ontdek zelf de kracht van Trauma Release Therapie

Traumaverwerkingsbehandeling biedt een holistische benadering om de impact van trauma te verzachten en te helen. Ik streef ernaar om jou te helpen terug te keren naar een staat van diepe verbinding met jezelf en met het leven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je verdient het om je lichter, vrijer en liefdevoller te voelen. Samen kunnen we een pad naar herstel en welzijn bewandelen.

× Hoe kan ik je helpen?