Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Voel je je gestrest, vermoeid of gespannen? Wil je gewoon even heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dan kan een ontspanningsmassage je helpen om je opnieuw energiek en in balans te voelen.

Trakteer jezelf op het ultieme relaxmoment met een ontspanningsmassage. Zorg dat je regelmatig een moment van rust neemt om jezelf op te laden en stress te laten verdwijnen. Met een ontspanningsmassage laad je je batterijen op en kan je de wereld weer aan!

Ans Vanbroekhoven – Helende Handen
ontspanningsmassage in Balen Lommel

Gun jezelf pure ontspanning en ontsnap aan de stress

Een ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage die gericht is op ontspanning van de spieren en het verminderen van stress. Tijdens de massage gebruik ik rustige strijkbewegingen, knedingen en drukpunten om jouw spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en rust. Het kan je helpen bij het verminderen van stress, angst, vermoeidheid en spanning in je lichaam. Ook kan het een positief effect hebben op slaapproblemen en hoofdpijn.

Voor de ultieme massage-ervaring gebruik ik natuurlijke oliën die jouw huid voeden en verzachten. Ook de ontspannende muziek en rustgevende omgeving zorgen er voor dat je jouw zorgen even volledig kan loslaten.

ontspanningsmassage balen lommel

Extra aandacht voor de rug, nek, schouders, armen of benen? Dat is mogelijk! Met plezier pas ik de massage aan aan jouw wensen.

Geniet van een ontspannende massage, waarbij je even helemaal tot rust komt en volledig de aandacht op jezelf kan richten. Het is zo gemakkelijk om dit soort momenten te vergeten, terwijl ze juist zo belangrijk kunnen zijn. Gun jezelf daarom ook eens zo’n momentje van rust en aandacht, want ook jij verdient het!

Trakteer jezelf op een heerlijke ontspanningsmassage

Wil je graag zelf de kracht van een ontspanningsmassage ervaren?

Maak je hoofd leeg, laat de spanning los en voel je herboren!

Gun jezelf dit geschenk en maak een afspraak jouw gezondheid en welzijn.

Ik ontvang je met veel plezier in mijn massagepraktijk in Lommel.

Ans Vanbroekhoven

Jouw massagetherapeut in Lommel

× Hoe kan ik je helpen?