Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Heb je last van stress, chronische pijn of spanning? Een therapeutische massage kan je helpen om je lichaam en geest in balans te brengen en te herstellen.

In onze drukke levensstijl ervaart bijna iedereen een vorm van mentale stress of fysieke belasting. Gelukkig is er een effectieve manier om deze klachten te verlichten: een therapeutische massage.

therapeutische massage balen lommel
Ans Vanbroekhoven – Massagetherapeut

Helende Handen: Een therapeutische massage voor lichaam en geest

Bij een therapeutische massage combineer ik verschillende technieken uit de Traditionele Chinese Geneeskunde: Cupping, TuiNa, Gua sha, Holistic pulsing, Chi nei tsang, … Een therapeutische massage heeft een positief effect op zowel fysiek als psychisch niveau.

Een therapeutische massage biedt je een breed scala aan voordelen voor jouw gezondheid. Ik maak gebruik van meridianen en punten, maar daarnaast werk ik ook op spiergroepen, gewrichten en pijnpunten om jouw genezingssysteem te activeren.

Ik beperk mijn therapeutische blik niet enkel tot jouw blessure, klacht of ziekte, maar ik kijk naar de volledige energiebalans in je lichaam. Het doel is om jouw klachten te verminderen door de aanwezige blokkades in je lichaam op te heffen en de balans te herstellen met verschillende massagetechnieken. Het is een natuurlijke en effectieve manier om opnieuw te ontspannen en pijnlijke plekken te verlichten.

therapeutische massage chinese geneeskunde

Therapeutische massage: Met welke klachten kan je bij mij terecht?

Een therapeutische massage kan verlichting bieden bij een breed scala aan klachten zoals bijvoorbeeld:

  • Hoofdpijn of migraine
  • Nek en schouderpijn
  • Spierpijn
  • Buikklachten
  • Stress en spanningsklachten
  • Emotionele klachten
  • Verstoorde energiebalans
massagesalon balen lommel

Geniet van een persoonlijke, unieke ervaring

Iedereen is uniek. Ook jij! Mijn therapeutische massage is geen gestandaardiseerd pakket, maar wel een gepersonaliseerde benadering. Je krijgt dus altijd een behandeling op maat met de technieken die jij als persoon het meeste nodig hebt.

Als aanvulling op de massage, kan je bij mij ook terecht voor therapeutische thee, olie of druppels, gebaseerd op de helende kracht van natuurlijke kruiden. Ook hier geniet je van een unieke, persoonlijke samenstelling. Zo kan je jouw behandeling met een gerust hart zelf thuis verderzetten.

therapeutische thee olie druppels

Ben jij er klaar voor?

Wil je de voordelen van een therapeutische massage zelf ervaren?

Laat je verrassen door de helende werking van deze eeuwenoude technieken.

Gun jezelf een afspraak en investeer in jouw gezondheid en welzijn.

Ik ontvang je met veel plezier in mijn massagepraktijk in Lommel.

Ans Vanbroekhoven

Massagetherapeut in Lommel

× Hoe kan ik je helpen?