Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Heb je een kinderwens, maar wilt het voorlopig niet lukken om zwanger te worden? Een Chinese fertiliteitsmassage kan een waardevolle stap zijn in jouw reis naar het ouderschap. Hier lees je alles wat je moet weten over deze bijzondere therapie.

Chinese fertiliteitsmassage

Wat is een Chinese fertiliteitsmassage?

Een Chinese fertiliteitsmassage richt zich specifiek op het masseren van de onderrug en de buik, met gebruik van verschillende behandelmethodes uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) zoals moxa en cupping. Deze technieken zijn ontworpen om de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken te verbeteren. Ook helpt de massage bij het ontspannen van de baarmoeder en het afvoeren van afvalstoffen.

Tijdens de behandeling wordt speciale aandacht besteed aan het zenuwstelsel, wat bijdraagt aan ontspanning en stressvermindering. Dit helpt niet alleen om de kwaliteit van eicellen te verbeteren en de hormoonbalans te herstellen, maar ook om het baarmoederslijmvlies de juiste dikte te geven voor een succesvolle innesteling. Bovendien kan het de natuurlijke positie van organen in de onderbuik corrigeren, waardoor de kans op conceptie toeneemt.

Chinese fertiliteitsmassage

Ervaar zelf de Voordelen

Kies voor een Chinese fertiliteitsmassage en geef jezelf de kans om je vruchtbaarheid te verbeteren. Ontdek hoe deze behandeling je niet alleen fysiek, maar ook emotioneel kan ondersteunen op jouw reis naar het ouderschap.

Klaar om je vruchtbaarheid een boost te geven? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een Chinese fertiliteitsmassage. Voel je beter in je vel en zet de eerste stap naar een toekomst met jouw kindje.

× Hoe kan ik je helpen?