Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Hallo, Ik ben Ans Vanbroekhoven, jouw therapeut!

massages ans vanbroekhoven helende handen

Al van jongs af aan kreeg ik regelmatig de opmerking dat ik helende handen had. Wanneer vrienden of kennissen klachten hadden, kon ik deze door middel van een massage wegnemen. Het gaf me enorm veel energie en blijdschap dat ik deze mensen kon helpen.

Daardoor koos ik voor een studie in een wetenschappelijke richting. Ik wilde mensen kunnen genezen en helpen. Ik bleef echter op mijn honger zitten. Want al snel bleek dat de westerse geneeskunde zich vooral richt op symptoombehandeling.

Zo kwam ik bij TCM terecht. ‘Tradional Chinese Medicine’ bekijkt het lichaam op holistische wijze: mens, natuur, fysiek en emotioneel. Het is mijn missie om mensen te helpen om volledig tot rust te komen en de energieflow in het lichaam te herstellen..

You got to nourish in order to flourish

ans vanbroekhoven massagetherapie
× Hoe kan ik je helpen?