Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Op zoek naar een deugddoende massage in Lommel?

Hallo, ik ben Ans Vanbroekhoven, jouw massagetherapeut!

Ans Vanbroekhoven Chinese therapeut

Mijn liefde voor massagetherapie

Al van jongs af aan kreeg ik regelmatig de opmerking dat ik helende handen had. Wanneer vrienden of kennissen klachten hadden, kon ik deze door middel van een massage wegnemen. Het gaf me enorm veel energie en blijdschap dat ik deze mensen kon helpen.

Daardoor koos ik voor een studie in een wetenschappelijke richting. Ik wilde mensen kunnen genezen en helpen. Ik bleef echter op mijn honger zitten. Want al snel bleek dat de Westerse geneeskunde zich vooral richt op symptoombehandeling.

Zo kwam ik bij TCM terecht. ‘Tradional Chinese Medicine’ bekijkt het lichaam op holistische wijze: mens, natuur, fysiek en emotioneel. Het is mijn missie om mensen te helpen om volledig tot rust te komen en de energieflow in het lichaam te herstellen..

You got to nourish in order to flourish

ans vanbroekhoven massagetherapie

Mijn passie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van massage en holistische Chinese therapie. Mijn doel is om niet alleen spierpijn en spanning te verlichten, maar ook om de geest te kalmeren en het lichaam in balans te brengen.

Ik ben enorm gepassioneerd over wat ik doe en ik streef ernaar om mijn klanten de best mogelijke behandeling te bieden.

Ontdek de voordelen van een therapeutische massage

Ik bied een breed scala aan massages en behandelingen aan, elk afgestemd op jouw individuele behoeften. Cupping en guasha zijn bijvoorbeeld effectieve technieken om je doorbloeding te verbeteren en spierpijn te verminderen. Holistic pulsing is dan weer een subtiele, maar krachtige manier om het lichaam te laten ontspannen en de energiestroom te stimuleren.

Verbeter jouw gezondheid en welzijn met een ontspannings- of sportmassage

Maar als je gewoon op zoek bent naar een ontspannende massage, kan ik je ook helpen. Mijn ontspanningsmassage is een perfecte manier om de spanning in je lichaam los te laten en tot rust te komen. Als je echter een actieve levensstijl heeft en regelmatig sport, kan mijn sportmassage je helpen om je spieren te herstellen en je prestaties te verbeteren.

Ik kijk er dan ook naar uit om je te helpen jouw gezondheid en welzijn te verbeteren!

× Hoe kan ik je helpen?