Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

Chi Nei Tsang, een waardevolle schat uit het oude taoïstische China, betekent letterlijk ‘het bewerken van de energie van de interne organen’. In deze eeuwenoude traditie wordt het gebied rond de navel gezien als het centrum van onze levensenergie, ook wel Chi genoemd. Binnen het taoïsme is een vrije en onbelemmerde stroom van Chi essentieel voor een optimale gezondheid, waarbij lichaam en geest in harmonie zijn.

Chi nei tsang buikmassage Lommel

Wat is Chi Nei Tsang?

De Taoïsten geloofden dat negatieve emoties zoals angst, boosheid en verdriet de meeste schade aanrichten door energieblokkades te creëren in de buikorganen. Deze blokkades kunnen leiden tot fysieke klachten en emotionele disbalans.

Chi Nei Tsang is een vorm van buikmassage die zich richt op het oplossen van geblokkeerde energie in de buikorganen. Door middel van zachte, maar diepgaande massagetechnieken en gerichte aandacht, kan ik energieblokkades opsporen en oplossen. Dit helpt de natuurlijke doorstroming van Chi te herstellen, wat niet alleen leidt tot een verbeterde spijsvertering en het efficiënter afvoeren van toxines uit je lichaam, maar ook tot je algeheel gevoel van welzijn en ontspanning.

chi nei tsang therapie Lommel

Voordelen van Chi Nei Tsang Buikmassage

  • Diepe ontspanning: De massage zorgt voor een diepe staat van ontspanning, waardoor stress en spanningen verminderen.
  • Verbeterde spijsvertering: Door de doorstroming van Chi te bevorderen, verbetert de werking van de spijsverteringsorganen.
  • Detoxificatie: De massage helpt bij het efficiënter afvoeren van gifstoffen uit het lichaam.
  • Emotionele bevrijding: Het losmaken van negatieve emoties die vastzitten in de buik, brengt emotionele balans en helderheid.
  • Algemeen welzijn: Een herstelde energiestroom leidt tot een verbeterd algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit.

Ben jij er klaar voor?

Ervaar zelf de diepgaande ontspanning en heling die Chi Nei Tsang te bieden heeft. Deze unieke buikmassage helpt je om zowel fysiek als emotioneel in balans te komen en je energie weer vrij te laten stromen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je reis naar welzijn te beginnen! Voel je lichter, vrijer en meer in harmonie met jezelf.

× Hoe kan ik je helpen?