Telefoonnummer:

0497/65.61.98

Email

info@helende-handen.be

Openingsuren

Steeds op afspraak

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een oude eeuwenoude kunst die vandaag de dag nog tal van voordelen biedt. Het is een van de vele vormen van de traditionele Chinese geneeskunde, speciaal ontworpen om spanning te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Hierdoor kunnen klachten zoals hoofdpijn, stijfheid en stress worden verlicht. Ben jij klaar om het te ontdekken?

hoofd-, nek- en schoudermassage Lommel

Een helende en krachtige traditionele Chinese massage

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een techniek die al duizenden jaren wordt gebruikt in China en omliggende landen. Het is een van de vele massagetechnieken die beoefenaars van traditionele Chinese geneeskunde gebruiken om de gezondheid te bevorderen.

De techniek is gebaseerd op het idee dat het lichaam een ​​complex netwerk van energiebanen heeft, die meridianen worden genoemd. Deze meridianen zijn verbonden met verschillende organen en systemen in het lichaam. Wanneer deze meridianen geblokkeerd raken, kan dit leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten.

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Deze massagetechniek is ontstaan door zij die het gebruik van naalden niet konden verdragen, maar wel de voordelen zagen van het stimuleren van acupunctuurpunten.

Helende Handen logo massage Balen Lommel

Is de Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage voor jou?

Herken je volgende symptomen of klachten?

  • Hoofdpijn
  • Migraine
  • Stijfheid en nekpijn
  • Duizeligheid
  • Slaapklachten
  • Pijn aan de schouders
  • Angstklachten
  • Neusverstopping

Wist je dat de Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage al jarenlang zijn nut heeft bewezen in het behandelen van bovenstaande klachten? Bovendien is het een volledig natuurlijke oplossing!

rugpijn hoofdpijn schouderpijn massage

Hoe kan een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage je helpen?

De doelstellingen van een westerse massage ken je waarschijnlijk al langer dan vandaag. Maar nu is het je kans om ook de Chinese variant te leren kennen. Tijdens deze massage ga ik voornamelijk werken op de Qi, de Shen en de bloedcirculatie.

De Qi symboliseert het leven in al zijn vormen: gedachten, gevoelens, weefsels, bloed, inwendig leven en uitwendige expressie.

De Shen (of geest) staat voor het mentale, emotionele en expressieve leven.

tuina hoofdmassage

Bij de Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage stimuleer ik jouw acupunctuurpunten. Deze bevinden zich op je meridianen. Dit zijn de kanalen waardoor de energie in jouw lichaam stroomt.

Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. De doelstelling is om een energetische harmonie te creëren in je lichaam en je geest.

Ben jij klaar om het te ontdekken?

Wil je de voordelen van een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage zelf ervaren? Laat je verrassen door de helende werking van de eeuwenoude techniek.

Gun jezelf een afspraak en investeer in jouw gezondheid en welzijn.

Ans Vanbroekhoven

Jouw massagetherapeut in Lommel

Copywriting

Ans Vanbroekhoven

Massagetherapeut

Gerelateerd:

× Hoe kan ik je helpen?